Algemene voorwaarden

Middels het plaatsen van een reservering gaat de reserverende partij akkoord met de Algemene Voorwaarden van Restaurant Lauwersland, te Oudwoude  zoals hieronder beschreven.

Reserveringen

Elke reservering moet eerst door Restaurant Lauwersland te  zijn bevestigd, alvorens de reservering geaccepteerd en geplaatst kan worden. Bij telefonisch reserveren kan dat direct, bij online reserveringen geldt dat elke dag dat het restaurant open is de reserveringen door onze medewerkers worden behandeld en beantwoord.

De reservering wordt dus zoveel als mogelijk dezelfde dag nog beantwoord. Reserveringen worden in de regel binnen 24 uur beantwoord.

Het bovenstaand geldt voor reserveringen die betrekking hebben op de standaardopeningstijden.

Indien het een reservering betreft betrekking hebbende op niet-standaard openingstijden van het restaurant, dan wel speciale verzoeken of arrangementen inhouden, dan kan de behandelingstermijn langer duren daar over dergelijke zaken onderling overleg nodig is.

Betalingen

Betalen kan contant of via pin. Ook kunt u bij ons betalen per creditcard.

Op Rekening

Bedrijven en instellingen kunnen de rekening laten opsturen / “op rekening” betalen.
Hiervoor dient een verzoek gedaan te worden vooraf bij reservering.

Restaurant Lauwersland hanteert hierbij een strikte betalingstermijn van 8 dagen na factuurdatum.

Betalen “op rekening” is alleen mogelijk voor bedrijven en instellingen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Bij betaling “op rekening” wordt € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht

Cadeaubon

Restaurant Lauwersland accepteert uitsluitend door haarzelf uitgegeven cadeaubonnen. De  cadeaubonnen zijn nimmer inwisselbaar voor geld.

Onze cadeaubonnen zijn gedurende een jaar na de aankoopdatum geldig

Cadeaubonnen kunnen in ons restaurants worden gekocht en contant of per pin worden afgerekend

Annuleringen:

Bij reserveringen voor een groep van 6 personen of meer verzoeken wij eventuele

(deel-)annuleringen 2 dagen voor de gereserveerde datum aan ons door te geven. Mocht dit later gebeuren, dan behoudt Restaurant Lauwersland  zich het recht voor u de gemaakte kosten  in rekening te brengen.

Aansprakelijkheid:

Restaurant Lauwersland is niet aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van een reservering, annulering, bezoek aan of consumptie bij ons restaurant, behoudens indien en voor zover een toepasselijke verzekering of daartoe bevoegde instantie besluit de betreffende schade te vergoeden en deze daadwerkelijk uitkeert.

1
Hallo, kunnen we u helpen?
Neem contact met ons op