logo.png

*nieuw* wat de pot schaft

In voor een culinaire verrassing?

Kies dan voor “wat de pot schaft”

Nieuw bij Restaurant Lauwersland
Iedere woensdag en donderdag tussen 17.00 en 20.00 uur kunt u bij Restaurant Lauwersland eten wat de pot schaft. Laat u op deze dagen culinair verrassen door onze Chef- Kok.
Wat houdt het in?
– wisselend menu
– keuze uit 2 voorgerechten
– keuze uit 3 hoofdgerechten
– keuze uit 2 nagerechten

3 gangenmenu incl. drankjes* voor €33,50 pp
OF
2 gangenmenu incl. drankjes* voor €27,00 pp

De menu’s worden niet van tevoren aangekondigd. Bij binnenkomst kan een teamlid u vertellen wat de pot schaft
Uiteraard kunt u op deze dagen ook gewoon voor de normale menukaart kiezen

* toeslag binnenlands en buitenlands gedestilleerd 1 euro per glas, max 2 uren vrije consumpties

top-cap.png

Á la carte dineren

Á la carte dineren
restaurent-prdct-bg.png

Restaurant Lauwersland biedt vele keuzes om heerlijk culinair te genieten. Er is een ruim aanbod van voorgerechten, vlees-, vis- en grillgerechten en verrassende nagerechten. Ook voor vegetariërs is er meer dan genoeg keuze op onze menukaart. Voor de jongste gasten zijn er kindermenu’s samengesteld.

Verder biedt ons restaurant smakelijke koude en warme buffetten, stamppotbuffetten, broodmaaltijden, high tea en uitgebreide brunches voor de hele familie.

 

bottom-cap.png
read-more.png
top-cap.png

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen
restaurent-prdct-bg.png

Restaurant Lauwersland beschikt over verschillende vergaderarrangementen. U kunt kiezen voor de combinatie van bijvoorbeeld vergaderen of het houden van een presentatie of seminar in ruime zalen met de benodigde apparatuur en de keuze voor culinaire heerlijkheden.

 

Restaurant Lauwersland heeft twee sfeervol nieuw ingerichte zalen. Elke zaal biedt ruimte aan ongeveer 55 personen. De zalen worden van elkaar gescheiden met een geluidsdichte wand. Deze wand kan echter ook open, waardoor er de mogelijkheid is om één grote zaal te creëren. Dan is er ruimte voor max. 120 personen.

bottom-cap.png
read-more.png
top-cap.png

Partycentrum

Partycentrum
restaurent-prdct-bg.png

Wij bieden u vele mogelijkheden voor het gebruik van onze partycentrum zalen. Wij verzorgen hier warme / koude buffetten, broodmaaltijden, all in eten en drinken en diners. In onze zalen kunt u uw verjaardagsfeest of familiefeest vieren, of uw receptie of bruiloft houden.

 

U kunt natuurlijk ook uw eigen suggesties en ideeën aan ons doorgeven. Onze jarenlange ervaringen kan dan bijdragen aan de invulling van uw eigen evenement. Wij maken graag een offerte op maat.

U kunt gebruik maken van onze professionele geluidsinstallatie, beamer + projector en flipover. Verder beschikt u natuurlijk ook over onze ruime parkeergelegenheid.

bottom-cap.png
read-more.png