logo.png

Café & Restaurant

Een breed scala aan mogelijkheden Café & Restaurant Lauwersland beschikt over een á la carte restaurant, een eetcafé en een zonneterras dat afgeschut is voor de wind. Bij Restaurant Lauwersland vindt u ook parkeergelegenheid, met ruimte voor meer dan honderd auto’s. Naast de eetgelegenheden biedt Restaurant Lauwersland ook twee zalen. Deze kunnen omgebouwd worden tot één grote zaal. Als enkele zaal of als een grote zaal zijn deze ruimtes geschikt voor vergaderingen, recepties, bruiloften of bedrijfs- en themafeesten. Ook hier laat Restaurant Lauwersland zien dat er voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten vele mogelijkheden zijn. Maak hieronder uw keuze:  
top-cap.png

Á la carte dineren

Á la carte dineren
restaurent-prdct-bg.png

Restaurant Lauwersland biedt vele keuzes om heerlijk culinair te genieten. Er is een ruim aanbod van voorgerechten, vlees-, vis- en grillgerechten en verrassende nagerechten. Ook voor vegetariërs is er meer dan genoeg keuze op onze menukaart. Voor de jongste gasten zijn er kindermenu’s samengesteld.

Verder biedt ons restaurant smakelijke koude en warme buffetten, stamppotbuffetten, broodmaaltijden, high tea en uitgebreide brunches voor de hele familie.

 

bottom-cap.png
read-more.png
top-cap.png

Warme, koude & stamppot buffetten

Warme, koude & stamppot buffetten
restaurent-prdct-bg.png

Restaurant Lauwersland heeft een naam hoog te houden wat betreft de buffetten die wij aanbieden. Wij bieden koude en warme buffetten maar ook stamppotbuffetten aan. Deze buffetten zijn bij veel van onze gasten geliefd.

De buffetten zijn mogelijk vanaf 15 personen. Kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting.

Onderstaand kunt u de verschillende mogelijkheden van onze buffetten bekijken.

bottom-cap.png
read-more.png